N
Nane limon kabugu
Guest
Bugün değişik bir sarma ile geldim hafif ekşi tadı ile asma yaprağı tadında bir sarma
Malzemeler
Bir bağ evelik yaprağı
1su bardağı orta bulgur
1 yemek kaşığı tere yağ
1 yemek kaşığı salça
1adet soğan
Tuz Istediğimiz baharatlar
İsteğe bağlı kıyma eklenebilir
Öncelikle evelik yaprağını kaynayan suya atıp bir dk tutup soğuk suya koyup kevgire alıyoruz
iç harç için
Tereyağını tencereye alıp yemeklik doğradığınız soğanı ekliyoruz salça ve baharatları da ekleyip...
Devamı...
Malzemeler
Bir bağ evelik yaprağı
1su bardağı orta bulgur
1 yemek kaşığı tere yağ
1 yemek kaşığı salça
1adet soğan
Tuz Istediğimiz baharatlar
İsteğe bağlı kıyma eklenebilir
Öncelikle evelik yaprağını kaynayan suya atıp bir dk tutup soğuk suya koyup kevgire alıyoruz
iç harç için
Tereyağını tencereye alıp yemeklik doğradığınız soğanı ekliyoruz salça ve baharatları da ekleyip...
Devamı...