J
JOYz
Guest
Malzemeler
Kalçalı tavuk but
4 kaşık un
1 çay bardağı tel şehriye
1 su bardağı kadar haşlanmış nohut
Tereyağı
Öncelikle tavuklarımı haşlıyoruz. Haşladığımız tavukları didikleyip bir kenara alıyoruz.
Diğer taraftan tencereye tereyağını alıp eritiyoruz. Unu ekleyip kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
Bir bardak kadar normal su ekleyerek çorbayı açtıktan sonra haşladıgımız tavuğun suyunu ekleyip kaynamaya bırakıyoruz. Kaynayan çorbaya, didiklediğimiz tavukları...
Devamı...
Kalçalı tavuk but
4 kaşık un
1 çay bardağı tel şehriye
1 su bardağı kadar haşlanmış nohut
Tereyağı
Öncelikle tavuklarımı haşlıyoruz. Haşladığımız tavukları didikleyip bir kenara alıyoruz.
Diğer taraftan tencereye tereyağını alıp eritiyoruz. Unu ekleyip kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
Bir bardak kadar normal su ekleyerek çorbayı açtıktan sonra haşladıgımız tavuğun suyunu ekleyip kaynamaya bırakıyoruz. Kaynayan çorbaya, didiklediğimiz tavukları...
Devamı...