Z
Zekta1
Guest
Merhabalar tarifim Gaziantep yöresine ait Simit Kebabı;
Malzemeler;
geniş bir kasede bulguru ılık suyla ıslatın şişene kadar bekleyin
Bulgurlar şiştikten sonra karıştırın sonrasında kıymayı tuzu baharatları ve sarımsağı ekleyin
...
Devamı...
Malzemeler;
- 1 su bardağı ince bulgur
- 1 su bardağı ılık su
- 700 gram dana kıyma
- 2 çay kaşığı tuz
- 1,5 çay kaşığı karabiber
- 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber
- 1,5 tatlı kaşığı nane
- 2 diş sarımsak
geniş bir kasede bulguru ılık suyla ıslatın şişene kadar bekleyin
Bulgurlar şiştikten sonra karıştırın sonrasında kıymayı tuzu baharatları ve sarımsağı ekleyin
Devamı...