D
deynepnaz
Guest
Merhaba Yemek Yarışması Takipçileri
Tokat denilince tabii ki en önce yaprak sarması gelir akıllara.Tokat kömbe, sevizli çörek, Tokat'a özgü bazlama, katmer de çok lezzetlidir. Tokat kömbe si yaptım. Dilerseniz mayasız da yapabilirsiniz. Ben 7 bardak un ile 5 bezeden yaptım 5 bardak un ile 3 bezeden de yapabilirsiniz aynı tekniği kullanıp.
Malzemeler
-1 bardak süt
-2 bardak su(dilerseniz süt katmayıp hepsini suyla da yapabilirsiniz)
-2 tatlı kaşığı tuz
-1 instant maya...
Devamı...
Tokat denilince tabii ki en önce yaprak sarması gelir akıllara.Tokat kömbe, sevizli çörek, Tokat'a özgü bazlama, katmer de çok lezzetlidir. Tokat kömbe si yaptım. Dilerseniz mayasız da yapabilirsiniz. Ben 7 bardak un ile 5 bezeden yaptım 5 bardak un ile 3 bezeden de yapabilirsiniz aynı tekniği kullanıp.
Malzemeler
-1 bardak süt
-2 bardak su(dilerseniz süt katmayıp hepsini suyla da yapabilirsiniz)
-2 tatlı kaşığı tuz
-1 instant maya...
Devamı...