Keçiboynuzu tozu ne kadar tüketilmeli, sütle içilir mi? Keçiboynuzu tozu ile ne yapılır, nasıl tüketilir?

  • Konbuyu başlatan Kali
  • Başlangıç tarihi
K

Kali

Guest
Geçmişi 4 bin yıla uzanan keçiboynuzu, şifalı bitki türleri arasında yer alıyor. Keçiboynuzu tozu, besin değeri bakımından çok zengindir. Bağışıklığı güçlendiren etkisiyle dikkat çeken antioksidan içeriyor. Keçiboynuzu direkt olarak tüketilebildiği gibi pekmez, şurup ya da toz hâlinde kullanılabilir. Peki, tatlı tada sahip olan keçiboynuzu tozuyla neler yapılır?
Keçiboynuzu tozu ne kadar tüketilmeli, sütle içilir mi? Keçiboynuzu tozu ile ne yapılır, nasıl tüketilir?
 
Üst