Y
yasminsay
Guest
Hayırlı Ramazanlar herkese
Malzemeler;
400 gr taze kadayıf
2 bardak çekilmiş ceviz
1 paket margarin ya da tereyağ
Şerbeti için
4 bardak toz şeker
4 bardak su
1 dilim limon
Hazırlanışı;
Kadayıflarımızı fincanın kenarlarını kaplayacak şekilde, içinde oyuk bırakarak fincana yerleştiriyoruz.
Ortasına 2 tatlı kaşığı ceviz koyup, kenarda kalan kadayıfları üstüne kapatıp pişireceğimiz tepsiye ters çevirerek alıyoruz.
...
Devamı...
Malzemeler;
400 gr taze kadayıf
2 bardak çekilmiş ceviz
1 paket margarin ya da tereyağ
Şerbeti için
4 bardak toz şeker
4 bardak su
1 dilim limon
Hazırlanışı;
Kadayıflarımızı fincanın kenarlarını kaplayacak şekilde, içinde oyuk bırakarak fincana yerleştiriyoruz.
Ortasına 2 tatlı kaşığı ceviz koyup, kenarda kalan kadayıfları üstüne kapatıp pişireceğimiz tepsiye ters çevirerek alıyoruz.
Devamı...